Maratondansen har premiere 26. september under Høstscena i Ålesund l Største satsing fra Teatret Vårt siden 90-metersbakken

Teater som minner om vår tids reality-tv

Ti skuespillere. Tjue statister. Fem musikere som spiller live. – Maratondansen blir den største produksjonen i min tid. En rørende, sterk og fin historie om hva som kan skje når unge presser seg utover integritetsgrensa, sier teatersjef Thomas Bjørnager.

DANSER TIL DE FALLER OM: – Dere skal få 100 dollar hvis dere gifter dere...!, roper Per Egil Aske, som har rollen som konferansier under konkurransen. – Men det er bare for show. Et cellofan-bryllup! Bildet er tatt under prøvene i Storyville i Molde.  Foto: Per-Tormod Nilsen

Kultur

Teatersjefen har en pause fra prøvene på Maratondansen. Han forteller at han har sett en episode av Ex on The Beach. Og at han ble så forferdet at han måtte ringe noen. Han trengte en å snakke med.