– Dette er mitt første plateprosjekt i eget navn, spilt inn live i heimbygda mi. Det er klart det er ekstra stas.

Ingrid Sæbø er ute med nytt album med ny kvartett. Nå blir det to spillejobber i forbindelse med jazzfestivalen. Og saksofonisten fra Måndalen klarer nok ikke å holde seg unna Jazzlogen i år heller.

NY KVARTETT: Her er Ingrid Sæbø (34) med Askjell Molvær, Tommy Hattrem ogTricia Boutté under konserten i Voll kirke i februar. Live-albumet kan du nå høre på alle digitale tjenester – og det kan faktisk også kjøpes fysisk. Kvartetten kan også høres med Storyville Storband søndag og i Alexparken.  Foto: Privat

Kultur

Den 26. februar i år spilte Ingrid Sæbø konsert for en nær fullsatt Voll kirke i Måndalen, med Tricia Boutté på vokal, Askjell Molvær på tangenter, Tommy Hattrem på kontrabass og Jens Arne Molvær som spesiell gjest.