Over 100 flere senger under Raumarock

Rockefestivalen på Næs får mobilt hotell.

LASTING AV PODTELL: Allerede nå kan du booke podtell til årets Raumarock 2. - 5. august.  Foto: Privat

Kultur

– Verdensnyheten Podtown kommer til RaumaRock. En mobil overnattingsløsning av overnattings-pod'er fra en leverandør som har produsert og drevet hotell i over 15 år. De har nå utviklet et nytt mobilt overnattingkonsept som er designet spesielt for festivaler, nordiske forhold og ekstra komfort. RaumaRock er en av de første som tar i bruk hotellet, skriver festivalen i en pressemelding.

Det er en kjensgjerning at festivalen skulle hatt flere overnattingstilbud.

– Nå har vi gjort noe med det og tilbyr over 100 flere senger i Åndalsnes. Podtown tilbyr 24/7-resepsjon med egen bookingløsning. Gjestene sjekker inn i podtown som skal stå i nærheten av kulturhuset. der de får tildelt sin private pod som er ferdig oppredd. Hotellet har en kapasitet på 116 senger, melder festivalen.