TOMREFJORD: Danseinteressen blant barn og unge i Vestnes er stor, jentene dominerer. De siste åra er det blitt satt opp danseforestillinger med ulike tema. Tidligere har man blant annet sett mot New York, denne gangen var blikket rettet mot London. Her er det nok å finne av musikalske skatter, under forestillingen ble det danset til musikk fra blant andre Elton John, Beatles, Spice Girls og James Bond.Typisk engelsk

Huda Daoud og Linnea Arvik Langseth var programledere, Linnea som engelsktalende dronning med Huda som oversetter. De gjorde jobben med glimt i øyet.

Scena var pyntet med engelske flagg da teppet gikk opp og showet kunne begynne, Publikum fikk oppleve både ballet, jazzballett, knøttedans og mye mer. Knøttene ble ledet av litt eldre dansere, og gikk inn for oppgaven med liv og lyst.

Både moro og disiplin

– Det er stor interesse for dans blant barn og unge i Vestnes. Vi har brukt dette semesteret til å øve inn programmet, og jeg synes danserne har vært svært flinke, sier rektor Hege Haugen ved Vestnes kulturskule.

Undervisningen har foregått i Tomrefjord og Vestnes.

– Dans er både mye moro og disiplin. Vi har veldig dyktige lærere, resultatet ser vi her i dag. Jeg er stolt over det de presterer. Nå er det bare å ønske alle tusen takk og god sommer, sier Hege Haugen til Romsdals Budstikke.

Forventninger

At det er forventninger til slike forestillinger, ser vi på tilstrømmingen. Mellom 500 og 600 møtte fram på de to forestillingene. Publikum kom i god tid for å sikre seg best mulig plass, og de var rause med applausen.

Ute på parkeringen var det også trangt om plassen, men på en dag som dette måtte man ta i bruk både fortau og busslommer. Men det var det ingen som sa noe på en dag som dette.

Yndig: Scene fra danseforestillingen «London» Foto: Olav Skjegstad
Programlederne: Linnea Arvik Langseth og Huda Daoud ledet showet på en sjarmerende måte Foto: Olav Skjegstad
Full Konsentrasjon: Klar til innsats på scena Foto: Olav Skjegstad
Publikumsmagnet: Forestillingen trakk to fulle hus på Idahall. Foto: Olav Skjegstad
Fargerikt: Fart og spenst. Foto: Olav Skjegstad
Store og små: Godt samarbeid mellom de minste og de eldre danserne Foto: Olav Skjegstad