Ingrid Bjørnov har kreft - må kansellere i Molde

Den kjente artisten ble diagnostisert med kreft i sommer.

Ingrid Bjørnov ble diagnostisert med kreft i sommer og må avlyse flere konserter i vår, blant annet i Molde.  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Kultur

Ingrid Bjørnov må avlyse sin planlagte turne denne våren etter å ha fått beskjed om at kreften har spredd seg. Det er artisten selv som skriver om sjukdommen i en pressemelding fra hennes management:

«Så kom kreften. Den beit meg i leggen i fjor sommer, jeg ble operert i en fei og kjørte hyperaktiv sykmelding gjennom høsten. Nå er det spredning og jeg må gjennom en hestekur som ikke lar seg forene med reising og pianospill.

Det er med tungt hjerte jeg avlyser resten av Steinway to Heaven-turnéen. Legger meg i de beste hender, håper å komme grusomt tilbake.»

Bjørnov skulle etter planen spille på Bjørnsonhuset i Molde i begynnelsen av mars. Konserten blir nå avlyst og billettene refundert.

- Alle billetter vil bli refundert. Vår billettformidler er informert om dette og starter dette arbeidet nå, skriver Kristian Nerland Meeting og Event Manager ved Scandic Seilet i en epost til Rbnett.

Totalt må Bjørnov avlyse 34 konserter.