Tredje bok ut fra Julianne Lyngstad

Ernæringsfysiologen fra Molde er klar med ny kokebok for sensitive mager.

VIL STYRKE TARMHELSEN: Julianne Lyngstad har nylig flyttet fra Oslo og hjem til Molde.  Foto: Patrick da Silva Sæther

Kultur

Det forteller Lyngstad selv på bloggen sin.

– Dette er min tredje bok om IBS (irritabel tarmsyndrom) og lavFODMAP-dietten. De to første bøkene ga en innføring i hvordan gjennomføre dietten i teori og praksis. Målet var å få kontroll på mageplagener ved hjelp av eliminasjon- og reintroduksjon, en viktig start for deg med IBS og sensitiv mage, skriver Lyngstad.

Med den nye boka, Tarmstyrkende lavFODMAP, vil ernæringsfysiologen bidra til å ta steget videre til et mer variert kosthold med næringsrike råvarer lindrer plager og samtidig styrker de gode bakteriene i tarmen.

Boka finnes kom til bokhandlene og var i salg hos Lyngstad selv fra 4. januar.