Dr. Hook skapte fest i Elnesvågen

Gikk på scena fredag kveld.
Kultur

Klokken 21.45 gikk det legendariske amerikanske rockebandet på scena i den i festivalhallen i Elnesvågen. Mye folk på plass, sjøl om det ikke er helt fullt i hallen. En av de som har store forventinger til konserten er Oddvar Lien. Fræningen som nå bor i Drangedal opplever Dr. Hook for tredje gang.

– Første gang var i Ålesund på gamle Aksla stadion midt på syttitallet. Andre gangen tror jeg var i 1991 eller 1992 på Karmøy. Dette blir en stor kveld, sier Lien.

67-åringen har mange på sin egen alder med seg på konserten. Dette er de voksnes kveld og jubelen og etter applausen etter «Only sixteen» tyder på at dette blir en kveld med musikalske røtter tretti og førti år tilbake i tid.

Nerli There overtar scena når Dr. Hook er ferdig.