Årets påskerevy har tittelen «Lidele lugomt». Ut fra applausen etter at forestillingen var over, var også dette dommen. Det var lugomt på Tresheim denne lørdagskvelden.

Revyen tar for seg stort og smått som har hendt det siste året, gjerne med et litt skeivt blikk. Aktuelle tema som kommunesammenslåing, nedlegging av trygdeheimsplasser, renvonasjonsavgift på gamle seterbuer og tiltak for å få opp fødselstallet i Tresfjord ble kommentert med snert.

Tresfjordrevyen har nå holdt det gående i 25 år sammenhengende. I løpet av alle disse årene har 170 personer vært med og laget revyene, der så å si all tekst er laget lokalt. Noen få har vært med fra starten, stadig nye krefter kommer til. Etter et opphold var allsidige Terje Øvstedal tilbake igjen på scena. Han var med fra starten, nå frisket han opp gamle parodier, snakket varmt om besta fra Isfjorden og mente Møreaksen til 40 milliarder er galskap.

Kommunesammenslåing mellom Rauma og Vestnes er også et aktuelt revytema, men det går ikke særlig bra dersom Tresfjordrevyen blir sannspådd. Revyen mener mangt om mye, og man skal ha god lokalkunnskap for å henge med i svingene på alle ordspill og underfundigheter. Men det gjorde publikum. Et samspilt orkester under ledelse av Knut Ivar Bøe styrker også forestillingen.

I løpet av 25 år har 15.000 publikummere sett Tresfjordrevyen. Med det unge og entusiastiske ensemblet er det duket for mange trivelige kvelder på gamle Tresheim også i åra framover. Nå er det forestilling hver kveld til og med onsdag, da er det velfortjent ferie også for teaterfolket i Tresfjord.