Jenny, Knut Marius og fullsatt på Øre

Mektig inntrykk i Øre kirke.
Kultur

Etter lang tids forberedelse, og med et utsøkt knippe julesanger fylte Jenny Langlo og Knut Marius Djupvik Øre kirke på dobbelt vis mandag kveld.

Ikke bare var kirka full - noe av en flott prestasjon på en mandag kveld - , men begge de etter hvert landskjente og prisbelønte vokalistene gjorde et mektig auditivt inntrykk sammen med romsdalsorkesteret Andrè Gussiås' Band.

Alt fra "Silent Night" til "Himmel På Jord" og jazzjulegodteri type "Santa Baby" og "Baby, It's Cold Outside" og den mektige "O, Helga Natt" fikk det fulltallige publikum å lune seg på inne i kirka, mens været sto på ute.

Etter responsen å dømme hadde ikke Vestnes' store sønn og Stordal's store datter - som begge er blitt større som artister - noe problem med å levere en fullformats kirkejulekonsert  til stor jubel fra et til slutt stående publikum.

De fortsetter konsertturneen "Du store mi ti" med konsert i Stordal i dag tirsdag, i morgen i Isfjorden og torsdag i Tomrefjord.

Romsdals Budstikke bringer anmeldelse av julekonserten i onsdagens papiravis.