Se lesernes artige dyrebilder

Se lesernes flotte dyrebilder og send inn ditt eget bidrag til konkurransen her!
Kortreist

I sammenheng med Kortreist kan du delta i flere konkurranser her på Rbnett:

1. Du kan sende inn dine dyrebilder. Her vil det trekkes ut en vinner som premieres med ett nytt kamera. Det har allerede kommet inn flere artige og flotte bidrag i konkurransen. Du kan se bildene av blant annet rev, moskus, firfirsle og en ponni her!

2. Hver måned kåres det også en vinner blant innsenderne av turbilder. Serien Kortreist handler om å komme seg ut på tur, og vi vil gjerne se hvordan turgåere i området har det ute i naturen. Du kan se lesernes turbilder her.

Om du vil sende inn ditt eget bidrag til noen av bildekonkurransene kan du sende via e-post til tips@rbnett.no , eller som MMS fra mobiltelefon med kodeord FOTORB til 2097.Prøv en Kortreist-quiz

Over 1200 personer har prøvd seg på den første Kortreist-quizen - "Hvor er dette - 1". Her er det allerede kåret en vinner og det ble Knut Valved fra Skåla. Valved vant ei flott fiskesnelle.

Du kan fortsatt prøve "Hvor er dette - 1" her!

Men du har også mulighet til å prøve deg på den nye Kortreist-quizen - "Hvor er dette - 2". Konkurransen vil ikke bli avsluttet her før 5. juli klokken 12. Da vil det også trekkes en vinner blant de deltakerne som har mer enn fem riktige svar. Til nå har snart 500 lesere prøvd seg på quizen.

Prøv "Hvor er dette - 2" her!Følg Kortreist på Rbnett

Bak de mange hundre Kortreist-artiklene finner vi journalist Iver Gjelstenli. Hans artikler med varierte reise- og turmål fra vårt nærområde kan du finne her på Rbnett, på www.rbnett.no/kortreist. Kortreist-siden oppdateres til stadighet og det er godt verdt turen innom.

Kortreist inneholder også kart, fakta og mange flotte bildegallerier. Her er det også mange bilder som ikke har vært vist tidligere. KLIKK HER for å se bildeseriene fra Kortreist!

Iver Gjelstenli stilte også opp som nettgjest hos Rbnett. Her kan du se spørsmålene leserne ville han skulle svare på.

Vi har for tiden tekniske problem med vårt kommentarfelt. Vi beklager ulempene det medfører.
Romsdals Budstikke ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

Kortreist