Nye Veier orienterte ROR om E136: – Det er en strekning vi ønsker å se på ganske tidlig

Nye Veier orienterte Romsdal interkommunalt politisk råd om det pågående arbeidet med E136.

På møtet var Alf Reistad (f.v.), daglig leder i ROR, Torgeir Dahl, leder i ROR og ordfører i Molde, Yvonne Wold, nestleder i ROR og ordfører i Rauma, Jens Berge fra Norwegian Hydrogen, Audhild Mork, varaordfører i Aukra, Marianne Stokkreit Aasen, kommunedirektør i Molde, Odd Jørgen Nilssen, ordfører i Aukra, Toril Hovdenak, kommunedirektør i Rauma og Gerd Marit Langøy, kommunedirektør i Aukra.   Foto: JANNIKE SVENSVIK, Åndalsnes avis

New Articles

(ÅA:) Torsdag og fredag denne uken har Romsdal Interkommunalt politisk råd (ROR), samarbeidsmøte på Åndalsnes. Dagene er fylt av seminarer, framlegg fra ulike aktører og diskusjoner rundt ulike tema.