Daniel Berg Hestad er gjest i ukas episode av «RB-sporten»:

Drømmer om å trene Molde i framtida. Hør hvorfor han er usikker på om det kommer til å skje.

Daniel Berg Hestad snakker om gullkampen, talentutvikling og sine egne ambisjoner som trener i vår nye podkast.
New Articles

I dag er Berg Hestad trener for Moldes juniorlag. Han snakker om den krevende jobben det er å produsere lokale spillere som er gode nok for Norges beste fotballag. Han snakker også om hvilke ambisjoner han selv har som hovedtrener i framtida. 44-åringen forteller om de ulike vurderingene som taler for og imot at han skal ofre alt for en karrière som hovedtrener på toppnivå.

Berg Hestad var lagkaptein da Molde Fotballklubb tok sitt første seriemesterskap da klubben fylte 100 år i 2011. I podkasten forteller han den spesielle historien om dramaet som utspilte seg i timene før det ble klart at MFK var gullvinnere.

Den tidligere kapteinen med 900 kamper kommer med en klar beskjed til Molde-supporterne før lørdagens hjemmekamp mot Kristiansund.

I tillegg til Daniel Berg Hestad består panelet av Carl Henrik Indbjør, Knut Lillebakk, Pernille Huseby og Trond Hustad.

Du kan lytte til «RB-sporten» der du vanligvis hører podkast. Episoden kan også spilles av i vinduet øverst i denne saken


GJEST: Daniel Berg Hestad er med i ukens «RB-sporten». Panelet ellers består av Carl Henrik Indbjør, Pernille Huseby, Knut Lillebakk og Trond Hustad. Produsent er Hanne Fleischer.  Foto: Bjørn Brunvoll

Hør Molde-profilens åpenhjertige avsløringer i podcasten «RB-sporten»

Forren forteller om dramaet i kulissene: Så nær var han kontrakt med Rosenborg

Solskjær skjelte ut Forren etter Maradona-dribling: - Jeg har aldri hørt ham så forbannet

Her er 3. episode av RB-sporten

– Jeg håper de rykker rett ned

Moldes kamp mot Lillestrøm søndag kveld blir behørig debattert i denne episoden av podkasten RB-sporten.Hør RB-sportens andre episode her:

Mente Haaland burde bli solgt for 200 millioner for et år siden: – Der har vi bomma, det er alt for lavt

Tumultene som oppstod i kampen mellom Stabæk og Molde på Nadderud tirsdag kveld var det naturlige hovedpunktet på agendaen i RB-sportens andre episode. Tema ble også Erling Braut Haalands fantastiske form.