Rekord for Tine-stafetten

900 jenter og gutter i tradisjonsrik skolestafett.
Bildeserier

85 skoler fra distriktet var med og løp stafett i Molde idrettspark tirsdag kveld. Det betyr at nærmere 900 jenter og gutter løp den tradisjonsrike skolestafetten der elever fra 6. 7. og 8. klasse deltar.

Arvid Ottestad fra arrangørklubben var strålende fornøyd med at så mange deltok denne gangen.

- Så mange lag har ikke vært med tidligere. At vi setter deltakerrekord i år er gledelig, sier den erfarne friidrettsarrangøren.

Den siste kom først

Felix Vestavik fra Haukås lå helt sist da han fikk stafettpinnen, men den raske sjuendeklassingen tok igjen alle og kom inn som vinner i sitt heat.

- Dette var et skikkelig adrenalinkick. Kort og god skikkelig artig. At jeg skulle løpe så bra hadde jeg ikke trodd, sier en fornøyd Felix fra barneskolen i Elnesvågen.

Fargerike Midsund

Med så mange elever, lærere og foreldre var det et yrende liv både på bana og på tribunen. Midsund var en av skolene som gjorde tribunen fargerik med sine plakater og bannere. Fargerikt var det også på stadion der de mange jentene og guttene løp rundt med årets knallgule stafettskjorte fra sponsoren Tine.

Nora Kornelia Sandanger løp siste etappe for sitt lag. 6. klassingen kom først i mål og sikret dermed heatseier til Langmyra. Sammen med Adrian Bratli som løp tredje etappe var de strålende fornøyd med å ha løpt sin klasse inn til seier.

- Oj, tenkte jeg da jeg så meg bak og merket at ledelsen var veldig stor. Det betyr at jeg økte forspranget etter vekslingen. Vi har trent en god del den siste uka for å være best mulig forberedt til i dag, sier en fornøyd vinner fra Langmyra skole.

Felix driver først og fremst med fotball. Også flere andre på vinnerlaget spiller fotball. I tillegg er dans og turn idretter som gjengen fra Langmyra styrer med på fritiden.

Også i Måndalen ble det gjennomført Tine-stafett. Les mer om det i Romsdals Budstikke onsdag.

Komplett resultatliste legges etter hvert ut på hjemmesiden til Molde-Olymp.

Vi har for tiden tekniske problem med vårt kommentarfelt. Vi beklager ulempene det medfører.
Romsdals Budstikke ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

Bildeserier