Ble lurt – vant Handle lokalt bilen til odel og eie

Gjennom året har alle som har skannet QR-koder ute i butikkene, som er med på Handle lokalt, deltatt i konkurransen og dermed hatt muligheten til å vinne forskjellige premier. Nå er vinneren trukket og Anders Malmedal (34) vant hovedpremien – en splitter ny Hyundai IONIQ til en verdi over 300 000 kroner.

Ble lurt

Romsdals Budstikkes salgs- og markedsavdeling måtte alliere seg meg vinnerens bror, og satte et plott for å lure Anders til å komme til Auto 8-8 Årø for å motta hovedpremien. Selv hadde vinneren ingen mistanke, og møtte opp hos bilforhandleren til avtalt tid.

– Jeg trodde jeg skulle hente en pakke for broren min, men plutselig kommer det en mikrofon foran meg. Da tenkte jeg at dette var skjult kamera, eller noe, men så stod det en bil med en sløyfe på foran meg, og da skjønte jeg det. Jeg ble satt ut, sier den ferske eieren av en ny bil Anders Malmedal (34), i et intervju med Romsdals Budstikke.

Se videoreportasjen og reaksjonen da vinneren Anders Malmedal fikk vite at pakken han skulle hente var hovedpremien i Handle lokalt 2021.Videre forteller Malmedal at han ikke hadde noen mistanke om at det var han som var vinneren av «Handle Lokalt»-bilen.

– Broren min hadde laget et ganske realistisk opplegg, for det er ikke uvanlig at jeg henter ting for han, sier 34-åringen.

Anders Malmedal (34) ble lurt – vant Handle lokalt bilen til odel og eie 

Les hele saken om vinneren her på Rbnett
Viktigheten av søkelys på lokal handel

I ett år har Romsdals Budstikke frontet kampanjen Handle lokalt. Over 40 lokale butikker har vært Handle lokalt-patrioter med fast annonseplass i Handle lokalt-karusellen på Rbnett , i tillegg har fem større lokale bedrifter vært hovedsponsorer av årets aktivitet.

Gjennom året har alle som lastet ned Handle lokalt-appen kunne skannet QR-koder ute i butikkene. Hver gang de har skannet koden har de fått et digitalt lodd i konkurransen og dermed hatt muligheten til å vinne forskjellige premier gjennom året og til slutt en mulighet til å vinne hovedpremien.

– Handle lokalt» en aktivitet for å få økt lokal aktivitet og lokal omsetning, med fokus på viktigheten av lokal handel, sier prosjektleder Anita J. Pedersen som til daglig jobber som medierådgiver i Romsdals Budstikkes salgs- og markedsavdeling.


Lokale hovedsponsorer

For hovedsponsorene er Handle lokalt også viktig. Disse bedriftene er lokale aktører i regionen. Dette sier tre av aktørene.

Steinar Grip, adm.leder hos Auto 8-8 er opptatt av utviklingsmulighetene til bedriftene og rekruttering til bedriftene, – Handle lokalt er også et viktig prosjekt for å ha fokus på lokalt næringsliv og arbeidsplasser, sier han.

– Jeg tenker etter to år med korona er det viktig å få frem at banken er stolt støttespiller og viktigheten av å handle lokalt aldri har vært større, sier Ann Kristin Dyvik i Romsdalsbanken.

Kari Buvik i Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal sier; – Handle lokalt konseptet passer godt til Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal fordi vi er distriktets eneste lokale forsikringsselskap.


Romsdals Budstikke takker hovedsponsorene, Auto 8-8, Istad Kraft, Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal, Romsdalsbanken og Bunnpris Møre for det gode samarbeid i 2021

Stolt eier av en splitter ny Hyundai IONIQ til en verdi over 300 000 kroner. 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Romsdals Budstikkes redaksjon, men av Romsdals Budstikkes markedsavdeling.

Romsdals Budstikke er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på rbnett.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.