Just Eat
Gå til

Flytte til høsten? Her er 3 gode råd

Høsten medfører nye begynnelser for mange, og en forandring mange går i møte, enten for første eller femte gang, er skifte av bolig. Mange flytter til en annen by for å begynne på sitt drømmestudie, noen flytter for å starte i en ny og spennende jobb og andre flytter sammen med drømmedama. Uansett om du forlater redet for første gang eller om du har flyttekassene stående klare på loftet fra forrige gang du skiftet bo, er det å flytte ofte et herk. Ikke bare er det mye å huske på, alt fra å melde fra om adresseendring til å oppsi internettavtalen i din gamle bolig, men det kan ofte være litt sentimentalt, uansett om det du flytter til er bedre eller verre enn der du bodde før. Her kommer 3 råd som forhåpentligvis gjør flytteprosessen litt lettere.

1. Rekrutter vennene dine

Det er fort gjort at flytteprosessen blir kaotisk, og da det være en fordel å ha gode venner rundt deg som hjelper deg å holde hodet kaldt og prioriteringene på plass. Ikke vær redd for å be vennene dine om hjelp, og inkluder dem gjerne i hele flytteprosessen, alt fra å pakke den gamle leiligheten sammen til å få det hele inn i den nye leiligheten. Venner ber selvsagt ikke om betaling, utover kanskje at de ber deg om å gjengjelde tjenesten når de flytter, men hvis du likevel unner dem en belønning for deres gode hjelp og harde strev, er det alltid populært om du spanderer god mat mens dere arbeider. Hva med for eksempel en pizza i Drammen?

2. Benytt anledningen til å rydde opp

I årenes løp samler det seg en masse skrot og ræl i de fleste menneskers leiligheter, og dette gjelder garantert også for deg. Vær streng når du pakker sammen, og kast alt du ikke oppriktig tror du kommer til å savne. En ny leilighet er en ny begynnelse, og da er det deilig ikke å være omgitt av alt sitt gammelt skrot.

3. Unn deg selv noen nye møbler

Det går mange penger når man flytter, men er det noe du skal unne deg, så er det å skifte ut den slitte, gamle sovesofaen som er full av rødvinsflekker, som du kjøpte da du var en ung og optimistisk student. På samme måte som at det er deilig ikke å bli hjemsøkt av gamle ting, er det også utrolig befriende å kvitte seg med gamle, utslitte møbler. Du finner nye, flotte møbler på Unoliving.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Romsdals Budstikkes redaksjon, men av Romsdals Budstikkes markedsavdeling.

Romsdals Budstikke er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på rbnett.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.