Oilers med to gladnyheter til fansen

Stavanger Oilers forlenger med to nøkkelspillere.

Sportssjef i Stavanger Oilers, Pål Haukali Higson, har god grunn til å smile etter å ha re-signert to viktige spillere.   Foto: Pål Christensen

vintersport

Oilers har allerede startet arbeidet med å bygge lag for neste sesong. De ferske seriemesterne har forlenget kontraktene med Magnus Hoff (26) og Patrick Ulriksen (29), melder klubben på sitt nettsted.

Begge har signert en avtale med Oilers for de to neste sesongene.

Disse har Oilers-kontrakt neste sesong:

Disse spillerne har kontrakt med Oilers sesongen 2020/21:

Keepere: Henrik Holm

Backer: Andreas Klavestad, Daniel Bøen Rokseth, Nicolai Bryhnisveen, Dennis Sveum, Patrick Ulriksen.

Løpere: Ludvig Hoff, Thomas Berg-Paulsen, Magnus Hoff, Tommy Kristiansen, Markus Vikingstad, Markus Søberg, Robin Haglund og Dan Kissel.

I tillegg til disse er Kristian Forsberg inne i sin andre sesong i en 2+1 kontrakt.

Kilde: Oilers.no

Magnus Hoff kom til Oilers i 2016, og vant både grunnserien og NM-gull allerede i sin første sesong i Stavanger. Vingen har siden blitt en publikumsfavoritt med sin oppoffrende spillestil.

Magnus Hoff skrev ny avtale med Stavanger Oilers onsdag.   Foto: Fredrik Refvem

26-åringen har i overkant av 200 kamper for Oilers, og har notert seg for mer enn 60 målpoeng.

– Jeg har trivdes fra første dag. Organisasjonen rundt klubben er proff og jeg får være en del av en flott spillergruppe, sier Hoff til oilers.no.

Ulriksen kom til Oilers foran fjorårssesongen, og backen har bidratt med 29 målpoeng på 93 kamper så langt.

– Jeg synes Stavanger er fantastisk og jeg trives veldig godt. Gutta på laget er fantastiske. Og ikke minst fansen, sier Ulriksen til klubbens nettsted.

Oilers sikret seriegullet etter seier over Lillehammer søndag. Neste kamp er hjemme mot Frisk Asker torsdag 13. februar.

Romsdals Budstikke ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

vintersport