Bystrøm satser på lørdagen

Kristoffs trofaste hjelper håper å få kjøre for egne sjanser.

TRO TJENER:  ven Erik Bystrøm (t.h.)har vært hjelperytter i 12 av Alexander Kristoffs 15 seiere denne sesongen. Lørdag håper U23-verdensmesteren at han får sjansen til å kjøre for en etappeseier.  Foto: Tim de Waele, Team Katjusja

sykkel

HAUGESUND: Etter torsdagens etappe kunne Alexander Kristoff nok en gang takke lagkamerat Svein-Erik Bystrøm for hjelpen han fikk fram mot målgangen. På de to første etappene har Bystrøm ofret seg helt for sin suverene.

— Lørdag kan være en etappe som passer meg bra og da håper jeg å få muligheten, sier Bystrøm, som torsdag kjørte i mål i sin egen hjemby , Haugesund.

— Det er alltid spesielt å komme i mål i sin egen hjemby, sier han.

Sliter for Kristoff

Bystrøm har etter overgangen til profflaget Katjusja hatt en solid utvikling. 23-åringen har faktisk deltatt i 12 av Kristoffs 15 seirer denne sesongen.

Fortsetter utviklingen håper han å få kunne kjøre Tour des France i 2017. — Neste år har jeg et håp om å kanskje få kjøre giroen eller vueltaen. Jeg følger Stein Ørns treningsfilosofi og håper å få samme utvikling som Alexander. Da skal jeg bli litt bedre for hvert år og det føler jeg at jeg blir nå, sier Bystrøm.

Tagger:

Romsdals Budstikke ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

sykkel