Wenger bekymret over oppgitte Arsenal-fans

Arsène Wenger frykter at det er i ferd med å utvikle seg et «negativ miljø» på Arsenals hjemmearena.

- Jeg vil at supporterne skal være glade, og når de sier de ikke er det, påvirker det meg, sier Arsene Wenger.  Foto: Matt Bunn / BPI / Digitalsport

fotball

Søndag ble franskmannens mannskap pepet av banen etter den skuffende 1-1-kampen hjemme mot Crystal Palace. Foran torsdagens hengekamp mot West Bromwich, også denne på eget gress, er London-klubben 13 poeng bak ligaleder Leicester.

Det har skapt frustrasjon blant Arsenal-fansen. Torsdag er det ventet at mange seter vil stå tomme.

Bedre blir ikke situasjonen av at erkerival Tottenham ligger foran på tabellen — og fortsatt har en fair sjanse til å bli ligamestere.

Vil ha støtte

Nå ber Wenger fansen om å stille seg bak laget hans i sesongavslutningen.

— Jeg vil at supporterne skal være glade, og når de sier de ikke er det, påvirker det meg, sier franskmannen - og tilføyer:

— Vi ønsker jo ikke å spille i et negativt miljø.

Wenger vedkjenner samtidig at lagets prestasjoner den siste tiden ikke har vært så gode som man kunne forvente.

— Vi er ansvarlige for prestasjonene til laget, og det stemmer at de i øyeblikket ikke er helt på høyden, sier han.

— Jeg håper at Arsenal i årene som kommer alltid vil være blant de tre beste på tabellen. Da blir forhåpentligvis ikke fansen misfornøyd, tilføyer han.

Desillusjonerte

Foran torsdagens kamp er en rekke kampbilletter lagt ut for salg til allmennheten. Det hører med til sjeldenhetene på Arsenals hjemmebane. Sesongkort-innehavere har også varslet at de ikke vil bruke billetten sin.

— Alle står fritt til å gjøre hva de ønsker med sesongkortet sitt. Det må vi leve med, sier Wenger, som samtidig tror tidspunktet spiller inn.

— Det er en torsdagskveld, og kamp da er en sjeldenhet. I tillegg har vi akkurat hatt et skuffende resultat hjemme. Kanskje spiller også det inn. Er de desillusjonerte? Ja, kanskje, sier han. (©NTB)