Vil ha med supportere til Polen

Med blåhvit støtte i ryggen håper Molde å kunne gå videre i Europa.

FÅR PLASS: MFK har reservert 123 flyseter for supportere til Warszawa i neste uke. Her fra København i fjor.  Foto: Bjørn Brunvoll

fotball

MOLDE (rbnett.no): Til den nette sum av 3.900 kroner kan du bli med Molde Fotballklubb, når laget reiser til returoppgjøret borte mot Legia Warszawa i neste uke.

— Vi ønsker å ha et godt tilbud til våre supportere, og har derfor valgt å subsidiere dette til en veldig god pris, sier markedsdirektør i klubben, Oddvar Talset, til Romsdals Budstikke.

«All inclusive»

Det er totalt 168 plasser i flyet som tar av fra Årø førstkommende tirsdag. 45 av disse er okkupert av den sportslige avdelinga i klubben, mens 123 seter er forbeholdt MFK-supportere, administrasjon og samarbeidspartnere.

— Det er igjen 68 ledige plasser, så det er ennå ikke for seint, sier Talset.

— Inkludert i prisen er fly, én overnatting, transfer til og fra flyplass og kampbillett.

Trenger støtte

Markedsdirektøren mener det er viktig for laget å få hjelp fra tribunen.

— Det var godt oppmøte både mot Sligo Rovers og mot Legia Warszawa på Aker Stadion, hvor publikum var en viktig og god støtte for laget.

— Vi håper flest mulig benytter seg av denne muligheten til å være med MFK på tur til Europa, og støtter laget i en meget viktig kamp, sier Talset.

Romsdals Budstikke ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

fotball