Vikings nye spiss har landet: - Det er godt å være her

Patrick Pedersen er på plass i Stavanger og skal nå igjennom den medisinske testen og forhandle om sin personlige kontrakt.

Her er Patrick Pedersen på Stavanger lufthavn, Sola. Der ble han plukket opp av sjefsspeider Gary Goodchild og kjørt direkte til Viking stadion.  Foto: Pål Christensen

fotball

STAVANGER (Aftenbladet): Den danske Viking-spissen landet med København-flyet klokken 13.01 og ble deretter kjørt direkte til Viking stadion. Der skal han i gang med den medisinske testen og senere skal han se nærmere på fasiliteten klubben har å tilby.

Pedersen vil ikke uttale seg for mye om Viking før alle formaliteter er på plass.

— Det er godt å være her. Jeg har hørt veldig mye positivt om Viking og Stavanger. Nå ser jeg fram til å bli bedre kjent med klubben, sier Pedersen til Aftenbladet.

Pedersens agent, Anfinn Gaard ankommer Stavanger i ettermiddag og skal forhandle fram spillerens personlige betingelser. Avhengig av når de blir enige vil Pedersen presenteres som Viking-spiller onsdag ettermiddag eller torsdag formiddag.

Viking er allerede enige med Valur om en overgangssum på 1,3 millioner kroner. Pedersen ble toppscorer i den islandske ligaen forrige sesong og er tiltenkt en viktig rolle i Viking-laget neste sesong.

Har du fått med deg dette?

Viking-trener Kjell Jonevret har følgende å si om spilleren som sannsynligvis blir ett av spissalternativene hans neste sesong.

— Han er en dyktig og smart fotballspiller. Han har en god fot, dyktig med ballen og en som kan holde på ballen. Han er mer smart enn han er rask og tar i tillegg frispark og hjørnespark. I tillegg til å være en bra spiller kan han også gjøre medspillerne sine gode, sier Jonevret.