United-legende om Pogba-brødrenes samhold: - Det plaget meg

- Paul Pogba brukte mer tid på sin egen broren enn jeg har gjort på min de siste fem årene.

Gjensynet mellom de to brødrene var at det hjertelige slaget.  Foto: NTB Scanpix

fotball

Det var Uniteds Zlatan Ibrahimovic som stjal de store overskriftene etter 3–0-seieren mot St. Etienne. Men mye oppmerksomhet fikk også brødreduellen mellom store- og lillebror Pogba.

Uniteds Paul Pogba er uten tvil den store stjernen i familien, men brødrene Florentin og Mathias er også fotballspillere. Og i Europa League-kampen mellom St. Etienne og Manchester United skulle Florentin og Paul Pogba stå på hver sin side av banen.

– Magisk

Og Paul Pogba synes det var morsomt å spille mot storebror.

– Det var virkelig magisk. Det skjer ikke hver dag, så jeg nøt det. Jeg nøt å se min bror, og jeg nøt å spille med han. Jeg gleder meg til neste oppgjør, sier Pogba til den britiske avisen BT Sport.

Selv om de er brødre, spiller de på hvert sin landslag. Paul Pogba spiller for Frankrike, og broren Florentin Pogba spiller for Guinea.  Foto: Jason Cairnduff / X01095

United-legenden Roy Keane derimot, var ikke spesielt imponert over det hjertelige møtet mellom de to brødrene. Han likte ikke at stemningen var så god mellom to konkurrenter på banen.

– Det plaget meg. Pogba er en fri sjel, men han har for mye selvtillit. De snakker mer sammen i kveld, enn det jeg har gjort med min egen bror de siste fem årene, sa Keane på ITV etter kampen, med et lite smil på lur.

La ut video og bilder av familien

Brødrene ga hverandre en klem før kampen, gikk av banen sammen til pause, og forlot banen sammen etter kampen.

Etter kampslutt postet Paul Pogba også et bilde og en video av hele familien sammen. Florentin Pogba hadde på seg en t-skjorte basert på draktene til både St. Etienne og Manchester United.

Etter kampen var det lillebror Paul Pogba som hadde mest å juble for. Med 3–0 på hjemmebane skal United ha en enkel reise til neste runde i Europaligaen.

Ole Selnæs startet på benken for St. Etienne, men fikk de siste 20 minuttene på banen.