Tre dager til toppkampen: Gode og dårlige nyheter fra Brann-leiren

Noen spillere er tilbake. Andre er ferske på skadelisten.

USIKKER: Fredrik Haugen gjør alt han kan for å bli klar til Branns kamp mot Molde søndag.  Foto: Vegard Wivestad Grøtt, Bildbyrån

fotball

Brann Stadion (BT): Brann-spillerne Bismar Acosta, Vito Wormgoor, Kristoffer Barmen og Daniel Braaten - som alle har vært skadet - trente for fullt torsdag. Fredrik Haugen sliter med stiv nakke og er usikker til søndagens kamp mot Molde. Han ga seg også underveis i torsdagsøkten inne på Stadion-gresset.

Haugen får behandling

– Jeg har fortsatt smerter i nakken, men får daglig behandling for det. Det var planlagt at jeg skulle gå av denne treningen, sier Haugen.

Kasper Skaanes og Gilli Rólantsson er heller ikke i toppslag, sistnevnte måtte gi seg i Færøyenes landskamp for få dager siden.

Lars Arne Nilsen nekter alle i Branns medisinske apparat å uttale seg om skader. Selv sier treneren dette når han spørres om skadene:

– Det har vært mye tull og småting, men nå var flere tilbake på trening, sier Nilsen.

– Hva er sjansen for at Haugen kan spille?

– Jeg vet ikke. Han gikk av treningen, jeg har ikke peiling og må snakke med ham.

Huseklepp gjestet Ballspark-podkasten - hør den her:

Mener det går greit uten Haugen

– Men du blir skeptisk når han avbryter treningen?

– Ja, når du ikke trener... Men vi har gode folk i stallen, så det går greit, det, sier Nilsen, selv om mannen han eventuelt mister er Branns mest skapende spiller.

I og med at også Skaanes er usikker til søndagen, kan det gå mot en sjelden sjanse fra start for Peter Orry Larsen.

– Hva er problemet til Gilli Rólantsson og Kasper Skaanes?

– Kasper sliter med et kne og Gilli har problemer med hamstringen. Jeg vet ikke om det er strekk eller krampe, han skulle ta en undersøkelse. Så vi får se, det er mange spørsmålstegn, sier Nilsen.

Molde - Brann spilles søndag klokken 20. Du kan følge kampen direkte på bt.no.