Tottenham raknet fullstendig - ble straffet av Mame Biram Diouf

Spurs skuffet hjemme — Tettey og Norwich imponerte i nord.

Her scorer Mame Biram Diouf på White Hart Lane.  Foto: Andrew Couldridge, REUTERS

fotball

Tottenham ledet 2-0 og var på vei mot tre viktige poeng mot Stoke, men to sene baklengs ga 2-2 og en ny nedtur for London-klubben.

Stoke så ut til å være død og begravet etter at Eric Dier og Nacer Chadli hadde gitt Tottenham 2-0 i første omgang, men en knallsterk sluttspurt ødela festen for hjemmelaget.

— I andre omgang viser vi hva vi kan, sier Stoke-målvakt Jack Butland i et intervju vist på TV 2. ## Kane ble byttet ut

Først scoret Marko Arnautovic fra straffemerket etter at Toby Alderweireld på klønete vis ga Stoke sjansen fra ellevemeteren.

Bare fem minutter senere headet Mame Biram Diouf inn utligningen foran vantro hjemmesupportere.

Like etter fikk Steven Ireland sjansen til å vinne kampen for Stoke, men hans heading gikk over.

Dermed står Tottenham med ett poeng etter to kamper, det samme som Stoke.

— I fotball er det aldri over inntil den siste fløyta går. Det er skuffende. Vi spilte bra i 70 minutter, men straffen endret kampen, sa Tottenham-manager Mauricio Pochettino, ifølge BBC etter kampen.

Seier for Tettey

Spurs, som tapte serieåpningen for Manchester United forrige helg, tok ut storscorer Harry Kane med 25 minutter å spille, og noe manager Mauricio Pochettino fikk angre på.

Det ble skuffelse for de hvite i London. Alexander Tettey og Norwich kunne juble for sesongens første trepoenger da de vant 3-1 borte mot Sunderland.

Scoringer av Russel Martin, Steven Whittaker og Nathan Redmond var nok til å sikre jubelscener for gjestene. Duncan Watmore reduserte for hjemmelaget Sunderland.