Tidligere Liverpool-spiller reddet poeng mot Everton

Jonjo Shelvey lot seg ikke psyke ut av Everton-keeper Tim Howard.

1-1: Jonjo Shelvey sikret poeng mot Everton lørdag.  Foto: NTB scanpix

fotball

Tim Howard prøvde å psyke ut Jonjo Shelvey da Swansea fikk straffespark mot Everton i Wales. Målvakten ble belønnet med gult kort og gikk feil på straffen da midtbanespilleren reddet 1-1. Swansea startet oppgjøret best anført av spissen Bafetimbi Gomis, men franskmannen måtte ut med skade allerede etter 17 minutter. Hjemmelaget slet etter at spissen forlot banen, og Everton kom inn i kampen igjen.

Lennon-scoring

Det ga resultater for Liverpool-klubben. Aaron Lennon sendte Everton i ledelsen til pause etter nydelig forarbeid av James McCarthy. Midtbanespilleren kom seg fri på venstresiden og dro seg ned til dødlinjen, så opp og fant den lynhurtige vingen ledig på bakerste stolpe. Engelskmannen plasserte ballen i mål.

Vertene forbedret seg i annen omgang igjen. Etter å ha ropt på straffe flere ganger, fikk klubben fra Wales til slutt et forsøk fra ellevemetersmerket. Evertons Sean Coleman slo ballen bort med hånden da han lå nede.

Tim Howard fikk gult i et forsøk på å psyke ut straffeskytter Jonjo Shelvey, men den tidligere Liverpool-spilleren lot seg ikke påvirke og sendte amerikaneren feil vei.

Nettkjenningen sørget for at ble poengdeling på Liberty Stadium. Swansea ligger på 8.-plass og har ikke tapt på tre kamper, mens Everton ligger på 12.-plass. De har ikke gått på et nederlag de siste fire oppgjørene sine. (©NTB)