Suspendert Mourinho i knallform: - Kanskje jeg ser kampen på iPaden

José Mourinho følger trolig Chelseas bortekamp mot Stoke på iPaden lørdag.

I HUMØR: José Mourinho under pressekonferanse fredag ettermiddag.   Foto: NTB scanpix

fotball

Portugiseren er suspendert etter uheldig oppførsel mot dommerne. Dermed får han ikke følge Premier League-møtet med Stoke ringside.

— Dere kan forestille dere at det ikke er lett. Dere kan se for dere hvordan jeg føler det, sa Mourinho da han møtte pressen fredag.

Mourinho har valgt ikke å anke utestengelsen.

— Jeg vet hva som ville vært utfallet av en anke. Derfor har jeg bestemt meg for å gi opp. Det er meningsløst å gå inn i en fight du vet du kommer til å tape, sa den pressede Chelsea-manageren.

Nektes kontakt

Han fikk et pusterom da Willians lekre frispark sikret 2-1-sier mot Dynamo Kiev i Champions League i midtuken.

Mourinho fikk spørsmål om hvordan han skulle følge lørdagens kamp.

— Jeg har ingen planer (om å se på). Kanskje sitter jeg med iPaden. Kanskje ser jeg ikke kampen i det hele tatt. Kanskje blir det livescore? Kun resultatene, sa Mourinho.

Han får ikke lov til å være i kontakt med sitt støtteapparat under lørdagens PL-kamp. Den karismatiske treneren fortalte at de har sett for seg alle mulige scenarioer.

— Dersom vi leder 4-0 til pause, eller ligger under 0-4 ved pause ...

Forutser innbytter

Mourinho reiser med laget til Stoke-on-Trent. Han har allerede gitt instruksjoner om hvem som skal byttes inn, ut ifra hva som skjer i matchen.

— Jeg tar ut laget. Jeg prøver å forutse så mange ulike aspekter av kampen som mulig og prøver å forberede dem (spillerne) bedre enn noen gang, sa Mourinho.

Chelsea har skuffet stort i ligaen denne sesongen. Stamford Bridge-laget ligger på en særdeles svak 15.-plass med kun elleve poeng på elleve kamper. På bortebane er det kun bli fire poeng. Bare Bournemouth og Aston Villa (begge tre) og Newcastle og Sunderland (ett poeng) har gjort det dårligere på fremmed gress.

Stoke har ikke imponert på hjemmebane i høst. 1-1-3 er identisk med Chelseas borteform. (©NTB)