Spanske medier: Real Madrid-kapteinen risikerer ny utestengelse

Dårlige nyheter for Sergio Ramos.

Sergio Ramos sonet karantene i hjemmekampen mot Juventus, men gikk likevel ned til banen.  Foto: GONZALO FUENTES / X02443

fotball

Real Madrids Sergio Ramos risikerer å måtte stå over første semifinalekamp i mesterligaen etter onsdagens kvartfinale mot Juventus.

Ramos (32) var suspendert i onsdagens kvartfinale, men oppholdt seg likevel ved sidelinjen mot slutten av kampen. Ramos ble utvist i det først oppgjøret og reglene er da slik at han ikke bare må stå over kampen, men også holde seg unna indre bane.

32-åringen startet oppgjøret på tribunen, men dukket opp nær bane og benken til Madrid mot slutten av kampen. Nå melder flere spanske medier, som Marca og AS, at Real Madrid-kapteinen risikerer å utestenges også i den første semifinalekampen.

Real Madrid, som ledet 3-0 etter det første oppgjøret, sikret avansement i siste liten da de ble tildelt straffespark sekunder før overtiden var ute. Stillingen var da 0-3 til Juventus og kampen var på god vei mot ekstraomganger.

Lagets kaptein var savnet i oppgjøret mot gjestene fra Torino, og en eventuell semifinale fra benken vil være svært dårlig nytt for de regjerende mestrene.

Hvem Real Madrid møter i semifinalen blir trukket fredag, men det er klart at det enten blir Roma, Liverpool eller Bayern München.

(©NTB)