Solskjær tester 18 år gammel angriper

U19-landslagsspiller på prøvespill i Molde.

Prøvespill: Badr Rahhaoui (t.v) skal trene med Molde denne uka. Her sammen med Fredrik Aursnes på mandagens MFK-trening.  Foto: Kjell Langmyren

fotball

Den norske G19-landslagsspilleren Badr Rahhaoui skal denne uka trene med MFK. Angriperen kommer fra Sarpsborg 08, men kan signere gratis for MFK ettersom han ikke fikk fornyet kontrakten med østfoldklubben etter fjorårssesongen. Han var utleid til Kvik Halden i fjor, som endte på tredjeplass i 2. divisjon.

– Badr er her på trening denne uka. Han gjorde det veldig godt med U19-landslaget på La Manga nylig, og er en spiller vi har invitert opp hit fordi han er en spennende spiller og vi hadde lyst til å se nærmere på ham. Så får vi se om han passer for oss, og om vi passer for ham, sier MFK-manager Ole Gunnar Solskjær til Rbnett.

LES OM TIRSDAGENS KAMP HER:

G19-landslaget spilte tre treningskamper på den spanske solkysten for et par uker siden, og der startet Rahhaoui samtlige. Der spilte han blant annet med tidligere MFK-spiller Eirik Haugan og kommende Celtic-spiller Kristoffer Ajer.

Rahhaoui har hatt flere innhopp for Sarpsborg 08 i treningskamper de siste tre årene, men har ikke fått sin eliteseriedebut. Den kan altså nærme seg, dersom Molde bestemmer seg for å signere unggutten.

– Bra fysikk og fart

MFK spilte tirsdag treningskamp mot Mjøndalen på Aker stadion. Kampen endte 3-3, og viste at MFK har litt å jobbe med inn mot seriestart om halvannen uke.

Rett etter kampslutt løp Rahhaoui, sammen resten av MFK-spillerne som ikke spilte kampen, inn på matta for å ha en treningsøkt på kunstgresset. Solskjær beskriver 18-åringen som en svært lovende spiller.

– Han er en spiller med fysikk og fart. Han er svært direkte i måten å spille fotball på. Så får vi se om dette er noe som passer for begge parter, sier Solskjær.

«Typisk» Solskjær

Det blir i så fall ikke første gangen kristiansunderen henter en ung, talentfull gutt opp til Romsdal, og han er enig i at det kan sees på som en typisk ”Solskjær-signering”.

– Du kan vel si det. Han har i alle fall noe veldig spennende med tanke på den farta han innehar, forteller Solskjær.

Disse sakene har mange andre lest i dag: