Slik ser Aalesund-spilleren ut etter overfallet

Aron Thrandarson pådro seg nesebrudd i serieåpningen.

CdSxQPTW4AEq31j.jpg 

fotball

Thrandarson startet kveldens kamp mot Stabæk som venstrekant, og kom til flere sjanser for AaFK. Men etter 62 minutter gikk det galt for islendingen som gikk i bakken etter en duell med keeper Mande Sayouba. Thrandarson ble truffet av Stabæk-keeperens albue da han skulle bokse ballen ut.

VONDT: Aron Thrandarson måtte motta behandling i sesongåpningen.  Foto: Digitalsport

AaFK-spilleren gikk rett i bakken og ble liggende til fysioterapeut Bjørn Erik Melland kom løpende til. Dommer Tore Hansen valgte å ikke gi straffespark til Thrandarson, som TV2-ekspert Jesper Mathisen reagerte sterkt på under kampen.

— Jeg kan ikke forstå det. Dette er straffespark. Jeg kan ikke fatte at han får lov til å hoppe inn som dette. Hadde dette vært et utespiller hadde det vært et klart straffespark, sa han.

Thrandarson ble byttet ut rett etter smellen og ble sendt til sykehuset etter kampen. Islendingen la ut et bilde av seg selv på Twitter som viser tydelig at han har fått seg en smell.

— Jeg har brukket nesten. Det går helt greit med meg, jeg har akkurat kommet hjem, skriver Thrandarson til smp.no.

Romsdals Budstikke ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

fotball