Singh kan velge gresk eventyr

Greske PAOK skal være en av klubbene Harmeet Singh kan velge hvis han forlater Molde etter sesongen.

FORTSATT TAUS OM FRAMTIDA: Harmeet Singh vil bare spille for Molde hvis han fortsetter i norsk fotball. Men Bosman-spilleren vurderer også henvendelser fra utenlandske klubber.  Foto: ERIK BIRKELAND

fotball

MOLDE: Midtbanespilleren, som nylig fylte 25 år, har lenge hatt et tilbud om å forlenge avtalen med Molde FK. Han har ennå ikke svart.

– Jeg trives veldig bra både i byen og klubben. Det sportslige nivået er høyt. Jeg har snakket med MFK, men ikke tatt stilling til kontraktstilbudet, sier Singh til Romsdals Budstikke.

– Når vil du bestemme deg?

– Nå velger jeg å fokusere kun på de to kampene som er igjen av 2015-sesongen, mot Fenerbahçe og Ajax. Jeg tenker ikke på noe annet. Jeg er Molde-spiller og vil bare gjøre det best mulig de neste ukene. Så får vi sette oss ned og se hva som skjer i midten av desember, sier Singh.

– Molde er aktuelt

Bosman-spilleren slår fast at Molde er et godt alternativ.

– Hvis jeg fortsatt skal være i Norge, er Molde den eneste aktuelle klubben. Jeg vet hvilken rolle jeg har i MFK, og føler at jeg blir satt skikkelig pris på. Jeg er et sted der jeg betyr noe. Jeg vet hva jeg får her, det er veldig utviklende. Jeg ser på MFK som en bra internasjonal klubb. Det har vi også vist i Europa i år.

– Hva betyr det for deg at Ole Gunnar Solskjær er tilbake som manager?

– Det sportslige tilbudet blir enda bedre av at han har kommet tilbake. Jeg har aldri trent under Ole før, men var med på fotballskolen hans i Kristiansund da jeg var 14 år, sier Singh og smiler.

– Vi har hatt en løs prat og jeg vet at han ønsker meg videre. Jeg liker måten han tenker fotball på. Det er mye spennende på gang her, sier Harmeet Singh.

Tilbud fra Hellas

Det skal være interesse for Singh i flere europeiske ligaer. Det har tidligere vært spekulert i en overgang til engelske Bolton, og til flere klubber i Tyskland. Etter det Romsdals Budstikke erfarer er greske PAOK også blant klubbene som har henvendt seg. Hovedpersonen selv bare smiler lurt når ryktene om Hellas nevnes.

– Jeg vil ikke bekrefte noe om klubber. Jeg har sagt til rådgiveren min (Jim Solbakken) at jeg ikke vil prate om det nå, uansett hvilke klubber som er aktuelle. Jeg forholder meg bare til helt konkrete tilbud i desember og i sommerferien. Da jeg var yngre, ødela jeg min egen konsentrasjon med å tenke på feil ting. Jeg har lært av det, sier Singh.

«Han har mange tilbud. Vi får se hva vi velger å gjøre», svarer agent Jim Solbakken i en sms.

– Leit med Norge

– Nå har jeg hatt ei uke fri, men jeg trente fem dager. Jeg gleder meg til kampene mot Fenerbahçe og Ajax, sier Singh, som kom til Molde fra Oslo søndag. På grunn av en ufrivillig landing i Kristiansund med påfølgende busstur, kom han ikke fram før landskampen i Ungarn var ferdig.

– Det er veldig leit at vi ikke klarte å kvalifisere oss. Det hadde vært morsomt og oppløftende for hele nasjonen og bra for produktet norsk fotball, sier Harmeet Singh, som var i troppen flere ganger i fjor. Han står med 7 A-landskamper.