Nøkkelspiller forlater Jerv: – Det blir spesielt

Siden 2008 har Andreas Hagen vært en viktig mann for Jervs klatring på tabellen. Nå bytter han klubb.

Andreas Hagen i kamp mot Aalesund denne sesongen.   Foto: Jon Olav Nesvold / BILDBYR N NORWAY

fotball

Jerv-spiller Andreas Hagen går neste år ned en divisjon, og skal spille for Fredrikstad.

– Jeg gleder meg veldig til å spille for Fredrikstad. Det er et veldig profesjonelt opplegg med en fantastisk entusiasme rundt klubben som jeg ønsker å være en del av. Så håper jeg selvfølgelig at vi klarer et opprykk til OBOS-ligaen. Med familieforøkelse på gang i mars passer det også fint å komme seg nærmere familien, sier Hagen til FFKs nettsider.

Den tekniske midtbanespilleren kom til Jerv da klubben var i 3. divisjon i 2008. Siden har han, avbrutt av et opphold i danske Viborg, vært med på å spille laget opp i norsk toppfotball.

— Det blir spesielt å forlate Jerv. Jeg må innrømme det. Jeg tror jeg ladet mobilen tre ganger i går, fordi det tikket inn så mange meldinger. Åtte år er ganske lenge i en klubb, og jeg har blitt kjent med veldig mange, sier Hagen til Fædrelandsvennen.

– Det har vært et hjem for meg i mange år, og jeg har opplevd mye, sier han.

32-åringen står oppført med 18 mål på 13 kamper for Jerv.

– Andreas er en spiller som både på banen og i garderoben har bidratt enormt til klubbens sportslige utvikling de seneste årene, skriver Jerv på sine nettsider.

Romsdals Budstikke ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

fotball