Nasri ble helten da City satte press på United

Manchester City fikk en marerittstart på kampen, men Sergio Agüero og Samir Nasri snudde den for de lyseblå og sørget for 2-1-seier over West Bromwich.

Samir Nasri kunne juble for scoring og tre poeng.   Foto: Reuters

fotball

På hjemmebane tok det tid for City å sikre seieren da West Bromwich kom på besøk. Bortelaget tok ledelsen etter bare seks minutter da Stéphane Sessègnon fikk drømmetreff fra spiss vinkel, like innenfor sekstenmeteren.

Ledelsen holdt imidlertid ikke lenge, for etter 18 minutter fikk hjemmelaget straffe. Målscorer Sessègnon taklet Aleksandar Kolarov som gikk i bakken, og dommeren pekte på ellevemetersmerket.

Derfra var Sergio Agüero sikker da han fikk sjansen, og i sin 200. kamp for City scoret han sitt 130. mål.

Enkelt for Nasri

Den første omgangen var jevnspilt, men utenom målene var det få sjanser. Også annen omgang startet uten spesielt mange sjanser, og selv om City førte kampen, leverte laget ingen strålende forestilling.

I det 66. minutt kom likevel 2-1-målet til City da Samir Nasri kunne sette ballen i mål fra to meter. Først ble Agüeros avslutning reddet, men argentineren greide å sklitakle returen videre til Nasri. West Brom-keeper Ben Foster var utspilt, og Nasri fikk dermed en enkel jobb foran mål.

– Det var godt å være tilbake og bli matchvinner, spesielt etter resultatet mellom Arsenal og West Ham. Det medisinske teamet har gjort en god jobb. Når du har vært ute så lenge, vil du gjerne vise alle at du er god nok til å være en del av laget, sa Nasri til Sky Sports etter kampen.

Franskmannen, som nettopp er tilbake fra et langt skadeavbrekk, var også nær å gjøre 3-1 senere i kampen, men avslutningen gikk like utenfor det lengste krysset. Fire minutter på overtid var West Brom bare centimeter unna å sette inn utligningsmålet, men kampen endte 2-1. City innehar fjerdeplassen som gir mesterligaplass neste sesong, og er to poeng bak Arsenal som tapte poeng mot West Ham tidligere lørdag. Manchester United, på femteplass, er fire poeng bak City og møter Tottenham borte søndag. (©NTB)