Mourinho forlenger med Chelsea: - Dette er klubben som ligger nærmest hjertet mitt

Chelsea har ingen planer om å kvitte seg med sin suksesstrener, og portugiseren har nå signert en ny fireårskontrakt.

José Mourinho fortsetter som Chelsea-manager i fire nye år.   Foto: Reuters

fotball

Dermed blir 52-åringen i alle fall værende på Stamford Bridge til 2019. — Hvis klubben er fornøyd, er jeg fornøyd. Det er riktig for meg å signere en ny kontrakt. Det er viktig med kontinuitet, og jeg håper vi kan nyte mer suksess i fremtiden – for supporterne, spillerne og klubben, sier Mourinho til Chelseas hjemmeside.

Chelsea-manager José Mourinho sier han har helt spesielle følelser for de blåkledde fra London.   Foto: Reuters

Da han tok over Chelsea igjen for to år siden sa han at han har et helt spesielt forhold til Chelsea, og nå forteller treneren at ingenting har forandret seg.— Dette er klubben som ligger nærmest hjertet mitt, og jeg er veldig glad for å vite at jeg skal være her i lang tid fremover.

Siste sesong ledet Mourinho Chelsea til sitt første seriegull på fem år. Denne sesongen håper han å gjøre det samme, og mange eksperter tror han klarer det – blant dem Aftenpostens Lars Tjærnås.

Chelsea åpner Premier League-sesongen hjemme mot Swansea i morgen kl. 18.30. Gleder du deg til Premier League-starten? Les Lars Tjærnås' grundige analyse av lagene og tips for sesongen.

Romsdals Budstikke ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

fotball