Molde leier ut Coly

Aliou Coly (21) spiller for Kristiansund i 1. divisjon.

LEIES UT: Coly leies ut til Kristiansund.  

fotball

Kristiansund BK har i dag blitt enig med Molde Fotballklubb om en utlånsavtale for Aliou Coly (21). Coly leies ut til 1. divisjonsklubben til 31. juli 2014. Coly har trent med Kristiansund BK i forsesongen og har også spilt treningskamper for klubben.

Hovedtrener i Kristiansund BK, Christian Michelsen begynner nå å få en komplett tropp å jobbe med fram mot seriestart 6. april.

— Coly vil bli en kapasitet på topp og ikke minst tilføre klubben mer fleksibilitet i og med at han kan bekle flere roller. Han har trent med oss en uke i vinter og spilte treningskampen mot Hødd og vi sitter igjen med et veldig godt inntrykk. Vi gleder oss virkelig til han skal komme og han vil løfte gruppa ytterligere, sier Michelsen om Coly.

— Vi var meget fornøyd med troppen i utgangspunktet, men når vi nå har fått mulighet til å få inn noen nye ansikter vil det løfte gruppa ytterligere. Fotball er en sosial idrett og det er ofte viktig å få inn nye ansikt. En gruppe blir fort trygge på hverandre, og når det kommer nye spillere inn så vil de være med å løfte hele troppen.

Aliou Coly er fra Senegal og ble hentet til Molde av manager Ole Gunnar Solskjær før fjorårssesongen. I sin første kamp for MFK scoret han fire mål i en cupkamp mot Elnesvågen.

Molde og Kristiansund har et tett samarbeid i fotballen, noe som kom tydelig til syne da Molde hentet trener Geir Bakke rett før sesongen. Kristiansund har flere spillere med fortid i Molde.