Manchester City kvitter seg med kvartett – flere spillere kan være på vei bort

Store endringer på gang i storklubben.

Gaël Clichy får ikke fortsette i Manchester City.  Foto: Toby Melville / X01095

fotball

Hverken vingen Jesús Navas eller backen Gaël Clichy får fortsette i Manchester City. Duoen må dermed ut på klubbjakt.

Nylig ble det klart at Pablo Zabaleta må se seg om etter en ny arbeidsgiver. Nå følger Navas og Clichy etter. Det samme gjelder keeper Willy Caballero og veteranen Bacary Sagna.

– Det har vært en fornøyelse å jobbe med Jesús Navas. Hans arbeidsmentalitet og vinnervilje har vært her fra dag én. Gaël Clichy har også vært «outstanding» i måten han har oppført seg på, både i kamp og trening, sier City-direktør Txiki Begiristain.

– Jeg har vært med på å vinne fire store titler, noe jeg er veldig stolt over. Det har vært en utrolig reise, sier Clichy om tiden i City.

Flere City-spillere venter på en avgjørelse om fremtiden, blant dem Joe Hart og Wilfried Bony. Det ventes at manager Pep Guardiola kommer til å hente inn en rekke nye spillere i sommer.

Manchester City endte på tredjeplass i Premier League denne sesongen. Det var knyttet store forventninger til laget etter Pep Guardiolas inntog, men de klarte ikke å leve opp til favorittstempelet.

I FA-cupen ble det exit mot Arsenal i semifinalen, mens klubben ble slått ut av overraskelseslaget Monaco i Champions League.

(©NTB)