MFK i form: – Nå blir ikke spillerne slitne heller

Ole Gunnar Solskjær skulle nesten helst sett at eliteserien ikke tok ferie nå.

Solskjærs MFK tar sommerfri etter søndagens kamp.  Foto: Bjørn Brunvoll

fotball

Molde: På de åtte siste seriekampene er det ingen andre lag som har tatt flere poeng enn Molde. Forspranget opp til serieleder Rosenborg er minket ned til fem poeng, og søndag spiller MFK den siste kampen før eliteserielagene tar sommerferie.

Molde-trener Ole Gunnar Solskjær innrømmer at ferien på mange måter kommer litt ubeleilig, når laget endelig har kommet i flytsonen.

– Ja, for så vidt. Men det skal bli godt med en ferie uansett. Da får vi litt bedre tid til å jobbe med omleggingen. Vi trenger tida til å bli bedre. Men resultatene i det siste har vært bra. Når det gjør det, så har guttene lyst til å spille hele tida. Da blir de ikke slitne heller, sier han.

Fire mål i snitt

Søndagens motstander Strømsgodset har ofte bydd på artige kamper på Aker stadion. Siden 0-0-kampen mellom lagene i 2008, har det blitt scoret 32 mål på de åtte siste kampene mellom lagene i Molde.

– Strømsgodset er et fotballag som har lyst å spille sin type fotball, uansett om det er hjemme eller borte. Det blir en tøff kamp mot dem, spår Solskjær.