Liverpool-yndling ikke nominert til årets spiller-kåring

...men prisen kan likevel havne på Anfield.

Fjorårsvinner Mohammed Salah (t.h) er ikke blant de utvalgte. Det er imidlertid Virgil van Dijk.  Foto: ANDREW YATES / X03469

fotball

Sergio Agüero, Raheem Sterling, Bernardo Silva, Virgil van Dijk, Sadio Mané og Eden Hazard er spillerforeningens kandidater til årets spiller i Premier League.

Gulljagende Manchester City har med det flest kandidater på listen, mens tittelrival Liverpool har to. Chelseas stjerneskudd Eden Hazard fullfører nominasjonslista til den gjeve prisen i engelsk fotball.

Mohamed Salah vant prisen forrige sesong, men Liverpools stjerneving er ikke blant de seks kandidatene i årets sesong. Det er derimot lagkameratene Mané og van Dijk, som har vist gode takter for rødtrøyene denne sesongen.

Manchester City-spiller Raheem Sterling er nominert til prisene «årets spiller» og «årets unge spiller» i Premier League av spillerforeningen.   Foto: Dave Thompson / AP / NTB scanpix

Sterling har vært en meget sentral spiller for Manchester City. 24-åringen er sammen med lagkamerat Bernardo Silva også nominert til prisen for «årets unge spiller».

Det er også Marcus Rashford (Manchester United), Declan Rice (West Ham), Trent Alexander-Arnold (Liverpool) og David Brooks (Bournemouth).

Kandidater til prisen «årets unge spiller» må være 23 år eller yngre ved sesongstart.

Vinnerne blir kåret søndag 28. april. Det er spillerne selv som står for kåringen.