Lillebror Rindarøy leies trolig ut til LSK

Ole Martin Rindarøy skal være nær en avtale med Lillestrøm.

Ole Martin Rindarøy var sist sesong leid ut til Start. Nå leies han trolig ut til LSK.  Foto: Håvard Karlsen

fotball

Etter det Romsdals Budstikke erfarer er MFK-spiller Ole Martin Rindarøy på plass i Lillestrøm for å se på forholdene for en mulig utleieavtale.

Venstrebacken signerte nylig ny kontrakt med MFK som strekker seg ut 2017-sesongen, men MFK har gitt klarsignal til 20-åringen at han kan signere en utlånsavtale med en annen eliteserieklubb. Rindarøy er heller ikke med MFK-troppen som nå er på treningsleir i Dubai.

Rindarøy konkurrerer både mot bror Knut Olav og Per Egil Flo om venstrebackplassen i MFK. Han fikk sin MFK-debut sommeren 2014, da begge hans to konkurrenter var ute med skade samtidig.

Vil ha spilletid

Også en annen eliteserieklubb skal være interessert i Rindarøy, men det er uvisst hvem denne klubben er. Gossingen var i fjorårssesongen utleid til Start.

– Jeg har snakket med Ole Gunnar (Solskjær) og han sier jeg er en mann for framtida. MFK vil satse på meg videre, men jeg forstår at timingen ikke er perfekt når klubben har to gode venstrebacker fra før. Hvis jeg får spilletid på høyt nivå et annet sted kan jeg komme tilbake og spille i Molde etterpå, sa Rindarøy til Romsdals Budstikke for noen uker siden.

Ole Martin Rindarøy og rådgiver Sverre Mauseth vil ikke kommentere ryktene.