Kryptisk Pogba: – Det er ting jeg ikke kan si, ellers vil jeg bli straffet

Manchester Uniteds ferske kaptein hemmelighetsfull om sitt forhold til manager Mourinho.

KAPTEIN: Manchester Uniteds Paul Pogba sier han må være lykkelig for å spille opp mot sitt beste.  Foto: Reuters/Andrew Boyers

fotball

Manchester United-spiller Paul Pogba sier han ikke kan fortelle noe om sitt forhold til manager José Mourinho, i frykt for å bli straffet.

25-åringen, som scoret ett av Frankrikes mål i VM-finalen mot Kroatia, fikk skryt av United-manager Mourinho etter innsatsen mot Leicester (2–1) fredag.

Men Pogba er ikke fornøyd med hvordan Mourinho sammenlignet hans innsats i VM med forrige sesong for Manchester United. Mourinho antydet at Pogba spilte bra i VM fordi han kun hadde mesterskapet å konsentrere seg om, mens han ikke har vært fokusert nok i United-drakten.

– Det er ting jeg ikke kan si, ellers vil jeg bli straffet, sa Pogba til mediene etter Leicester-kampen.

25-åringen, som bar kapteinsbindet mot Leicester, fortalte hvor viktig det var for han å være fornøyd.

– Hvis man ikke er fornøyd kan man ikke yte sitt beste.

Pogba, som ble vraket i begge mesterligaoppgjørene mot Sevilla i 16-delfinalen sist sesong, sier det er forskjeller på å spille for det franske landslaget og United.

– Det er noe av det samme, men forskjellige lag, selvfølgelig. Jeg nyter fortsatt å spille fotball, men når man føler seg komfortabel og er klar i hodet, blir det enklere.

Men Pogba, som mange storklubber ligger langflat etter, uttrykte også sin kjærlighet til Manchester-klubben.

– Jeg har alltid elsket klubben. Jeg kom fra akademiet, jeg har spilt for førstelaget. For meg var det en drøm som ble virkelig.

Den engelske klubben betalte 89,3 millioner pund (nesten en milliard kroner med dagens kurs) for den franske midtbanespilleren da han ble hentet fra Juventus i 2016,