Joshua King i aksjon i nasjonsligakampen mot Bulgaria. Bournemouth-spissen har fortsatt vondt i ankelen og skal testes før lørdagens derby mot Southampton. Joshua King i aksjon i nasjonsligakampen mot Bulgaria. Bournemouth-spissen har fortsatt vondt i ankelen og skal testes før lørdagens derby mot Southampton. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

King kan miste «Moi»-duell: – Han har ikke kunnet trene

Joshua King har fortsatt vondt i ankelen etter landslagssamlingen.

Bournemouth-manager Eddie Howe er usikker på om han blir klar til derbyet mot Southampton og Mohamed «Moi» Elyounoussi.

– Han er ikke 100 prosent. Han har pådratt seg en ankelskade, og han har ikke kunnet trene med oss siden han kom tilbake. Vi får teste ham, og så tar vi en avgjørelse, sa manageren på sin pressekonferanse fredag, ifølge klubbens nettsted.

– Noen ganger føler man en slik skade bare rett etter en kamp, men ankelen er hoven, og vi følger nøye med på ham. Vi vil ikke at denne skaden skal stoppe den gode perioden han var inne i, så vi håper han kan spille.

    King fikk en smell i ankelen i nasjonsligakampen mot Slovenia sist lørdag og sa at han knapt kunne gå dagen etter. Mandag avbrøt han treningen under oppvarmingen, men tirsdag spilte han hele kampen og gjorde en kjempejobb da Norge slo Bulgaria.

    King fikk hard medfart av bulgarerne, som pådro seg fire gule kort for fellinger av ham. Mot slutten av kampen misset han en kjempesjanse.

    King scoret to mål og var involvert i et tredje i siste Premier League-kamp før landslagspausen. Lørdag er det kamp mot Southampton og landslagskompis Mohamed Elyounoussi.

    Også Bournemouths venstre kantspiller Ryan Fraser er usikker før sørkystderbyet lørdag. Han reiste hjem fra Skottlands landslagssamling med hamstringproblemer. Også han skal testes før kampen.

    (©NTB)