Juventus: - Pogba har skrevet under ny kontrakt

... men spillernens agent avviser at partene er i mål

NY AVTALE: Paul Pogba har skrevet under på en ny avtale med Juventus. Den binder 21-åringen til "Den gamle dame" fram til 2019.  Foto: Reuters

fotball

Den har vært mye spekulasjoner rundt den franske midtbanespilleren Paul Pogba det siste året. 21-åringen har vært linket til en retur til Manchster United, som har forlot til fordel for Juventus i 2012. Også Chelsea skal ha fulgt den unge midtbanespilleren tett. Men nå kan overgangsryktene legges på is.

I alle fall hvis man skal tro Juventus.

— Vi har akkurat forlenget Pogba fram til 2019, sa Giuseppe Marotta, klubbdirektør i Juventus, i et møte med klubbens aksjeeiere i dag. Det skriver Fifa.com. Den britiske avisen Daily Star skrev i går at partene var svært nære en avtale, og i dag bekreftet Juventus den nye kontrakten.

Men en av Pogbas agenter bestrider den versjonen.

– Avtalen er på rett spor, men har ikke blitt signert ennå. Kontrakten kan bli signert i ettermiddag, eller ikke i det hele tatt, sa Oualid Tanazefti til nyhetsbyrået AFP.

Avtalen det spekuleris i skal være på rundt £3 millioner i året, ifølge Daily Star. Det er i overkant av 31 millioner norske kroner etter dagens kurs.

Pogbas gamle kontrakt gjalt fram til 2016.