«I Molde har folk mast i tre år om at Ole Gunnar Solskjær må få sparken. I Manchester jubler de for at han er sjef i verdens største fotballklubb.»

KOMMENTAR: «Dette er den mest absurde kontrasten jeg har opplevd i løpet av mine 22 år som sportsjournalist», skriver Romsdals Budstikkes sportsleder Trond Hustad.

Tidenes vikariat: «Jeg håper han gjør det akkurat så bra i United at han kommer tilbake til Molde i mai», skriver Romsdals Budstikkes sportsleder Trond Hustad om Ole Gunnar Solskjærs eventyr i England.  Foto: Martin Rickett / TT NYHETSBYRÅN

fotball

Ole Gunnar Solskjærs overraskende overgang til Premier League var et eventyr, og de tre første kampene som manager har vært som en drøm. Så langt har de vise menn i Manchester United oppnådd akkurat det klubbens maktelite ønsket med å ansette Solskjær som redningsmann ut sesongen: Fansen har fått en etterlengtet og helt nødvendig opptur. Gleden og entusiasmen er tilbake både på og utenfor banen. De unge profilene i laget blomstrer og scorer i en filosofi preget av offensiv og underholdende fotball.