Hoseth signerte for Kristiansund

Superveteranen gjør comeback i eliteserien.

Magne Hoseth fortsetter karrieren i Kristiansund.  Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

fotball

På overgangvinduets siste dag har Magne Hoseth (36) signert for Kristiansund Ballklubb, melder klubben på hjemmesiden sin.

Han kan få sin debut mot Sogndal i helgen.

– KBK får en erfaren og motivert Magne Hoseth med på laget. Han har nå spilt på et lavere nivå i halvannet år, og kommer til Kristiansund full av motivasjon for å bevise at han fortsatt kan levere blant de aller beste. Fotballkvalitetene til Magne taler for selv - vi gleder oss veldig til å få han i gang, forteller hovedtrener Christian Michelsen.

Hoseth har tidligere spilt for Molde. FC København, Vålerenga, Aalesund, Stabæk og Viking. Den siste tiden har han vært i Notodden.

36-åringen fikk 22 kamper for det norske landslaget mellom 2001 og 2009. En av hans største stunder som fotballspiller var nok da han satte inn 3–2-målet på frispark for Molde under Cupfinalen mot Rosenborg i 2013. Molde løftet til slutt kongepokalen etter å ha vunnet 4–2.

Han har i tillegg blitt seriemester fire ganger: Én gang med Vålerenga (i 2005) og tre ganger med Molde (2011, 2012 og 2014).

Vi kommer tilbake med mer.

Romsdals Budstikke ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

fotball