Hoseth-pris: - Gratis

Molde bekrefter at Magne Hoseth gikk vederlagsfritt til Stabæk, men klubben vil ikke si om spilleren kan møte gamle venner på søndag.

GRATIS: Magne Hoseth ble kåret til banens beste i 4-1-seieren over Rosenborg i går. 33-åringen kostet bærumsklubben ingenting, bekrefter Molde FK.  Foto: Berit Roald / NTB scanpix

fotball

Molde (Rbnett): Magne Hoseth gikk gratis fra Molde til Stabæk. Det bekrefter sportsdirektør i Molde fotballklubb, Tarje Nordstrand Jacobsen overfor Rbnett.

– Magne ønsket denne muligheten og mer spilletid. Han har vært lenge i klubben og vært med på veldig mye for oss, forklarer sportsdirektøren.

Spiller ikke mot Molde?

Midtbanestrategen fikk bare 198 minutter på banen for MFK denne sesongen. I går var han banens beste da han herjet i 79 minutter for Stabæk i 4-1-seieren over Rosenborg. Etter kampen bekreftet han det han sa til Rbnett i forrige uke – han vil ikke spille når Stabæk kommer til Molde søndag.

– Det er en «gentlemans agreement». Hadde jeg villet spille, kunne jeg nok gjort det, men jeg har heller ikke så veldig lyst til det. Men det hadde rett og slett blitt litt feil, sa han.

Hoseths nye trener, Bob Bradley, var imidlertid ikke like klar på at midtbanestjerna ikke vil bli involvert mot Molde:

– Jeg ønsker ikke å kommentere det egentlig. Jeg er ikke sikker, sa Bradley.

Molde bekrefter ikke

Nordstrand Jacobsen vil ikke bekrefte eller avkrefte at det foreligger en kontret avtale mellom Molde og Stabæk som sier at Hoseth ikke kan være involvert i søndagens kamp.

– Det er riktig at Molde og Stabæk diskuterte dette i forbindelse med overgangen til Magne, men å kommentere selve avtalen eller svare på spørsmål relatert til den er vanskelig. Magne er nok den beste kilden på dette, sier sportsdirektøren.