Her er Rekdal tilbake som tv-ekspert

Den tidligere Start-treneren skal jobbe for Eurosport fram til sommeren.

Kjetil Rekdal sitter søndag kveld på tv-skjermen som fotballekspert for Eurosport.   Foto: Skjermdump med tillatelse fra Eurosport

fotball

Kjetil Rekdal måtte gå som trener i Start etter en personalsak mot ham tidligere denne våren.

Siden den gang har det vært stille fra 50-åringen, men søndag var Rekdal tilbake på tv-skjermen som ekspert for Eurosport.

Den tidligere landslagsspilleren kom til Start i fjor sommer fra jobben som ekspert i Eurosport.

Fram til sommeren

Martin Hinsch, kommunikasjonsansvarlig for sport i Discovery, sier Rekdal skal jobbe for kanalen framover, men ikke i sin gamle jobb.

– Den er det Tor-Ole Skullerud som har. Rekdal skal være med oss denne våren, først i kveld og så flere runder fram til sommeren. Det er den foreløpige avtalen, sier Hinsch til Fædrelandsvennen, og sier Rekdal skal jobbe som ekspert i studio i rotasjon med flere andre.

Søndag kveld sitter den tidligere Start-treneren sammen med Bernt Hulsker og tidligere Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen. De skal lose seerne gjennom kveldens eliteseriekamper.

Dette sa Rekdal da han var ferdig i Start-jobben:

Ønsket ikke å si noe

Rekdal har så langt ikke fått spørsmål om hva som skjedde i Start.

Fædrelandsvennen har vært i kontakt med Rekdal i perioden etter hendelsene i Start. Han har ikke ønsket å uttale seg om saken.

Tidligere i uka ble Rekdal avbildet sammen med Jan Åge Fjørtoft på trening med Trondheims Ørn, i regi av en av klubbens sponsorer.