Han tente gullhåpet

Harmeet Singh var sikkerheten selv fra straffemerket.

SIKKER: Harmeet Singh visste nøyaktig hva han skulle gjøre både fra straffemerket og da gullet skulle feires.  Foto: DIGITALSPORT

fotball

MFK så ut til å måtte utsette gullfeiringen da de lå under 0-1 for Viking i Stavanger. Men Viking-keeper Arild Østbø felte Fredrik Gulbrandsen på klønete vis innenfor 16-meteren etter 63 minutter.

Dommeren pekte på straffemerket, og den satte Harmeet Singh sikkert i mål til 1-1. Senere sørget Björn Bergmann Sigurdarson for at både de tre poengene og seriemesterskapet ble med tilbake til Molde.

— Det er en veldig deilig følelse. Da jeg var i Feyenoord, og jeg satt på benken eller ikke var med i troppen trente jeg masse utenfor banen, og fikk betalt for det. Det var nettopp for dette her. At jeg skulle være rustet for mitt neste oppdrag, sier Singh til Romsdals Budstikke.

Det gikk mange følelser gjennom hodet til midtbanespilleren da Sigurdarson satt det avgjørende målet. Men den største følelsen av alle var glede på vegne av lagkameraten.

— Jeg er veldig glad for at Björn scorer det avgjørende målet for oss. Han har jobbet veldig hardt, men har vært uheldig. Björn har vært en veldig viktig del av laget vårt og jeg er veldig glad på vegne av ham og på vegne av hele laget vårt.