Gregersen belønnes med ny kontrakt

Tar også over over draktnummeret til MFK-legende.

Stian Rode Gregersen har signert ny fireårskontrakt med MFK.  Foto: Bjørn Brunvoll

fotball

MOLDE (Rbnett): Torsdag bekrefter Molde Fotballklubb at de har signert en ny kontrakt med Stian Rode Gregersen (21). Den nye avtalen strekker seg ut 2020.

– Det er en midtstopper/defensiv midtbane som vi har veldig stor tro på og jeg tror han kommer til å få sitt store gjennombrudd i eliteserien i år. Oppkjøringa ser i alle fall lovende ut, sier MFK-trener Ole Gunnar Solskjær på klubbens hjemmeside om signeringen.

Klubben skriver også at Gregersen skal bære draktnummer 6 i 2017-sesongen. Dermed er den talentfulle kristiansunderen som tar over nummeret Daniel Berg Hestad hadde på ryggen i en årrekke.

Etter at den mangeårige MFK-kapteinen la opp i fjor, ble det snakket om å frede draktnummeret. Ingen hadde draktnummer 6 på MFK i fjorårets eliteserie.

Uheldig med skader

Gregersen kom til Molde fra Clausenengen før 2012-sesongen. I 2015 opplevde han stor suksess på utlån til Kristiansund BK i 1. divisjon. Etter sesongen ble han kåret til årets spiller i ligaen.

Han brakk beinet i en av de siste kampene, og var ute en god stund den påfølgende vinteren. 21-åringen har også slitt med «jumper’s knee».

I fjorårssesongen spilte han sju eliteseriekamper, hvorav fire var fra start.