Gatt ute på ubestemt tid

Både Joshua Gatts og Espen Bugge Pettersens skademareritt fortsetter i MFK.

Joshua Gatt skadet kneet på MFK-trening i forrige uke. Nå reiser han tilbake til knespesialisten i USA for nærmere undersøkelser.  Foto: Erik Birkeland

fotball

Molde (Rbnett): Moldes lynving Joshua Gatt (22) går mot en ny og trolig lengre periode ute på sidenlinja i Molde. Amerikaneren har pådratt seg en nok en korsbåndskade i kneet, og vil være borte fra fotballen på ubestemt tid.

Kneskaden pådro han seg på treningsfeltet i forrige uke, på vei tilbake fra den forrige skaden. Etter å ha mistet mesteparten av fjorårssesongen med samme skade hadde hurtigtoget i utgangspunktet håpet å rekke seriestarten mot Vålerenga på fredag. Målet var dessuten å spille seg tilbake i USAs landslagstropp og få bli med Jürgen Klinsmanns menn til Brasil-VM i sommer.

— Gatt skadet venstre kne under trening forrige uke. Han drar tilbake til USA i morgen, og vil der bli undersøkt av spesialisten som så på han sist, forteller fysioterapeut Lars Håvard Sæbø til Rbnett.

Bugge Pettersen usikker

Heller ikke skademarerittet til Espen Bugge Pettersen (33) virker å ta noen ende. Siden Molde-keeperen brakk beinet under en andrelagskamp i mai i fjor har comebacket latt vente på seg. Til vg.no forteller den tidligere landslagskeeperen i dag at han ikke vet når han vil være tilbake på fotballbanen igjen.

Romsdals Budstikke ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

fotball