Gatt ute på ubestemt tid

Både Joshua Gatts og Espen Bugge Pettersens skademareritt fortsetter i MFK.

Joshua Gatt skadet kneet på MFK-trening i forrige uke. Nå reiser han tilbake til knespesialisten i USA for nærmere undersøkelser.  Foto: Erik Birkeland

fotball

Molde (Rbnett): Moldes lynving Joshua Gatt (22) går mot en ny og trolig lengre periode ute på sidenlinja i Molde. Amerikaneren har pådratt seg en nok en korsbåndskade i kneet, og vil være borte fra fotballen på ubestemt tid.

Kneskaden pådro han seg på treningsfeltet i forrige uke, på vei tilbake fra den forrige skaden. Etter å ha mistet mesteparten av fjorårssesongen med samme skade hadde hurtigtoget i utgangspunktet håpet å rekke seriestarten mot Vålerenga på fredag. Målet var dessuten å spille seg tilbake i USAs landslagstropp og få bli med Jürgen Klinsmanns menn til Brasil-VM i sommer.

— Gatt skadet venstre kne under trening forrige uke. Han drar tilbake til USA i morgen, og vil der bli undersøkt av spesialisten som så på han sist, forteller fysioterapeut Lars Håvard Sæbø til Rbnett.

Bugge Pettersen usikker

Heller ikke skademarerittet til Espen Bugge Pettersen (33) virker å ta noen ende. Siden Molde-keeperen brakk beinet under en andrelagskamp i mai i fjor har comebacket latt vente på seg. Til vg.no forteller den tidligere landslagskeeperen i dag at han ikke vet når han vil være tilbake på fotballbanen igjen.

Relaterte saker: