Flo kan havne i Øst-Europa

Per Egil Flo har tilbud fra flere klubber, men Molde har fortsatt ikke gitt opp håpet om å beholde 28-åringen.

Årets spiller: Kontraktløse Per Egil Flo ble kåret til Moldes beste spiller i 2016 av Romsdals Budstikke.  Foto: ERIK BIRKELAND

fotball

MOLDE (Rbnett): Venstrebacken, som er kontraktløs 1. januar, har tidligere avvist et tilbud fra Molde. Det er fortsatt usikkert hvor Flo vil fortsette karrieren fra 2017.

Flo taus om framtida

Etter det Romsdals Budstikke erfarer har 28-åringen fått henvendelser fra toppklubber i ulike østeuropeiske ligaer. Polske Legia Warszawa skal være en av klubbene som ønsker Flo.

Flo har tidligere bekreftet at han er fristet av en kontrakt i utlandet, men verken han eller agent Jim Solbakken har ønsket å kommentere situasjonen etter sesongslutt.

Flo etter sesongslutt: -Jeg har lyst til å prøve meg i utlandet neste år

– Jeg har lyst til å prøve meg i utlandet, det legger jeg ikke skjul på. Dette er trolig den eneste muligheten jeg får til å reise ut, har Flo uttalt til Romsdals Budstikke tidligere.

– Konkurransedyktig tilbud fra Molde

Molde-direktør Øystein Neerland svarte slik da han kommenterte saken nylig:

– Sånn som situasjonen er nå, så ønsker jeg ikke å kommentere enkeltspillere og situasjonen rundt disse. Vi er midt inne i forberedelsene til neste sesong, så det er tidlig å konkludere med hvem som inngår i 2017. Vi har dialog med spillere og agentene deres. Dette skal vi løse i god tid før sesongstart.

Ole Gunnar Solskjær slår fast at han fortsatt ønsker Flo som en del av Molde-troppen fra 2017.

– Per Egil har fått et tilbud vi mener er konkurransedyktig. Så blir det opp til ham å ta et valg for neste sesong, sier Molde-treneren.