Ferdig i Molde for to uker siden – nå kan han være på vei til USA

Pawel Cibicki får neppe muligheten til å spille seg inn på laget i Leeds.

Pawel Cibicki jubler etter 1-1 scoringen under kampen mot Start. Nå er svensken ferdig i Molde, og kan være på vei til MLS.   Foto: Schrøder, Tor Erik / NTB scanpix

fotball

Pawel Cibicki sto over siste seriekamp mot Sandefjord, og returnerte til Leeds før låneoppholdet i Molde var over.

Ole Gunnar Solskjær bekreftet da overfor Romsdals Budstikke at svensken ville prøve på nytt hos arbeidsgiveren i Championship.

– Han vil ha en ny mulighet i Leeds. Det er det som er arbeidsgiveren hans, og det er en spennende klubb for tida. Derfor fikk han sjansen til å reise tilbake litt tidligere, sa Solskjær etter kampen hvor MFK sikret sølvmedaljen i årets Eliteserie.

Slik blir det derimot neppe. Trener-legenden Marcelo Bielsa har fått ordentlig sving på den gamle storklubben etter at han ble ansatt i sommer, og skal ha gitt beskjed om at han ikke har planer om å bruke svensken. Bielsa ga også beskjed om det samme før Cibicki han dro til MFK.

USA neste?

Nå melder den britiske avisen Yorkshire Evening News at Cibicki kan være på vei til USA og Major League Soccer.

Det skal være minst én klubb som er interessert når overgangsvinduet åpner i januar, og det skal etter alle solemerker dreie seg om en permanent overgang.

Svensken ankom Leeds i august i 2017, men har bare fått ti kamper i den helhvite-drakta.

Cibicki noterte seg for tre scoringer på 13 kamper for MFK i høst.

Romsdals Budstikke ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

fotball