Fansen skåler for Solskjær: – Han er uansett bedre enn Mourinho

– Ole Gunnar Solskjær vant ligaen med Molde. Men det er en helt annen verden å lede Manchester United i Premier League, sier mureren Kane Burns (31).

Fri-murere: Fire murere tar seg noen førjulspils på Manchester United-puben Bishop Blaize, et steinkast fra Old Trafford. Fra venstre: Kane Burns, broren John, Phill Atkinson (Manchester City-supporter) og Carlo. Phill hadde gjerne sett at José Mourinho fortsatte, de andre er glad for at Ole Gunnar Solskjær er erstatter.  Foto: Eirik Heen

fotball

MANCHESTER: Vi treffer Kane utenfor Manchester United-puben Bishop Blaize. Han tar seg en røyk. Feirer at det er juleferie. Det er torsdag ettermiddag og klokka er 13.30. Inne på puben er det godt besøk. Juletreet står rett ved tappekranene. Mange har kledd seg i julegenser og nisselue. På veggen henger det portrettbilder av Sir Alex, Eric Cantona, Paul Scholes, Wayne Rooney og Ryan Giggs. På storskjermen er det Ole Gunnar Solskjær-nyhetene på Sky Sports. Vi får umiddelbart bekreftet at Solskjær er det store samtaleemnet. Og José Mourinho.